Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fékfolyadék csere utánn...

Fékfolyadék csere utánn puhább a fék?

Figyelt kérdés
Fékfolyadék lett lecserélve a kocsiban és olyan mintha puhább lenne a fék ez lehetséges? elvileg légtelenitve van teljesen... olyan érzés mintha bentebb kéne nyomni a pedált a teljes fékerőhöz meg puhábban járna a fékpedál is.... nagyon mocskos volt az olaj szinte fekete :O egy e36os bmw

2013. febr. 9. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
szinte biztos, hogy valahol levegős.
2013. febr. 9. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Abs van benne ?

Lehet az is (jártam így ) megomlott a főfékhengered..

Azért kérdeztem ,hogy Abs van benne ill mikori évj. mert van olyan lehetőség géppel rácsatlakozva légteleníteni (megadja a gép hol nyisd ki a légtelenítőt és az Abs motorja tolja a fékfolyadékot ...

2013. febr. 10. 08:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen abs es... légtelenítő csavar a 4 féknyergen kívül ugye nincs máshol? legalábbis remélem.. fékerő amugy van, pumpálni sem kell, csak érzésre olyan mintha könnyebben járna a pedál meg talán 1-2 centivel lentebb lehet nyomni de akkor már blokkol...
2013. febr. 10. 12:07
 4/8 A kérdező kommentje:
ja és 92es évjárat ez lemaradt..
2013. febr. 10. 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:

92.s-re nem hiszem ,hogy ad gépi lehetőséget .Csak holnap tudom megnézni...

Elvileg ha úgy csináltátok ,hogy a tartályból kiszívtátok a régi folyadékot és folyamatosan öntözgetve ment bele az új légtelenítés közben akkor levegő nem kerűlhetett a rendszerbe !

2013. febr. 10. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
én nekem ezzel a rendszerrel valahogy lett már levegős a rendszer. Ha alulról, a féknyereg oldaláról töltöd föl egy nagy fecskendővel, és a tartályból szívod ki a régi olajat, szerintem biztosabb a légmentesség.
2013. febr. 10. 14:20
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat.. még annyit vettem ma észre hogy ha nem jár a motor akkor teljesen jo és kemény a fék.. csak akkor puhul fel ha beindítom.. ez miért lehet ?
2013. febr. 10. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez természetes mert rásegítés van ,egy szervódob felelős ezért ami vákummal működik....
2013. febr. 11. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!