Vontatáshoz milyen kocsi az ideális?
Figyelt kérdés
Viszonylag nagy súly rendszeres vontatásához kellene egy kocsi. Olyan 3-5 millió közötti értékben.
Mi az ideális? Terepjáró vagy pick-up? Vagy mi?
2013. febr. 9. 20:45
1/9 anonim válasza:
összkerekes, nagy teljesítményű, egy 170 lúerős nissan navarrával szerintem bármit elhúzol, jól is néz ki, új is
3/9 szántóvető válasza:
legyen tömege.ilyen 1100-1300 kg-os autó felejtős.
terepjáró az nem rossz.
5/9 anonim válasza:
Én is a Nisan Navara-t mondom. Ennyi pénzért szinte vadiújat kapsz és nagyon erős, tartós autók.
6/9 anonim válasza:
L.R. Discovery. Némelyiket 3,5t horoggal is szerelik.
7/9 anonim válasza:
Vannak ötletek, csak azt senki nem kérdezi, és a kérdezpő sem mondja, hogy milyen jogosítványa van, és mit is akar vontatni?
Mert pl egy B kategóriával, és egy Nissan Navarával már egy autó szállító trailer nem fog menni, és nem az autó miatt, hanem a jogsi miatt.
8/9 szántóvető válasza:
szerelvényben ha átlépi a 3,5 Tonnát akkor C-s jogsi kell,de ezt mindenki tudja szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!