Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitsubishi Colt vagy Seat...

Mitsubishi Colt vagy Seat Cordoba első autónak?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy keveset fogyasszon, stílusos megjelenés, műszakilag stabil, olcsó alkatrészek stb

Melyik miben jobb?

2013. febr. 9. 20:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%
Seatot ne hasonlítsunk már japán géppel. Volt seatom szar volt, nem hiába írtam. A boyracer válaszoló meg mehet a 'csába, a nyomatékgörbével együtt. Széthullik az ember alatt. Szervízelni kell állandóan. Megbántam, hogy anno seatba raktam a seggem.
2013. febr. 14. 09:53
 12/14 A kérdező kommentje:
2000-es évjárat lehet a legöregebb, annál öregebbet nem érdemes szerintem. És benzines :D
2013. febr. 14. 19:51
 13/14 anonim válasza:
100%
Nekem cordobám van (2006-os) de első autónak azért nem ajánlom mert abból tolatni kezdőként lépten nyomon össze-vissza törnéd a hátulját, mivel magasan van a hátulja és rossz tolatni vele. (aki most engem akarna lehúzni annak előre közlöm, hogy tudok tolatni a 21 éves balesetmentes jogosítványommal és a 7 év nemzetközi kamionos tapasztalatommal) Válaszd először a kisebbet és majd utána akarj nagyobbat :)
2013. aug. 6. 13:49
 14/14 anonim válasza:
100%
Nekem Mitsubishi Coltom van, kicsit öreg, 1996-os, egyetlen baja, h nem szervó kormányos de ezt leszámítva remek kis kocsi, hatalmas ablakai vannak, könnyű kezelni a sebváltót, és nem fogyaszt sokat.
2013. okt. 17. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!