Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Havazik. Ilyenkor elszokott...

Havazik. Ilyenkor elszokott maradni az óra, vagy nem?

Figyelt kérdés
Lehet hogy hülye kérdés, de amióta vezetni járok, még nem havazott, és pont most.. a vizsga előtt pár nappal kezdett el esni. :S Ma is megyek vezetni, de nem tudom, ilyenkor ugyan úgy megtartják az órát, hogy ha esik a hó? Erről nem is beszéltünk az oktatóval.
2013. febr. 9. 07:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, szerintem minden megy ahogy eddig is. A hó is körülmény, meg kell tanulni abban is vezetni.
2013. febr. 9. 07:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megtartják. Inkább örülj, hogy most tanulsz hóban és van egy profi is ott :-) Jobb mint friss jogsival első téleten egyedül.
2013. febr. 9. 07:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

De pont most, a vizsgám előtt pár nappal... Ilyen szerencsés is csak én lehetek. De bízom benne hogy így is menni fog. :))

2013. febr. 9. 07:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lesz óra! Inkább örülj neki, hogy nem tök egyedül kell elsőre jóban vezetned, hanem addig teheted ezt meg, amíg van melletted valaki, aki tud segíteni!
2013. febr. 9. 08:15
 5/7 anonim válasza:

Szerintem biztosan lesz óra!

Én végig száraz időben tanultam vezetni, erre rutin vizsgán szakadt az eső.. nem volt túl jó élmény, de sikeres volt. Majd a forgalmi vizsgám meg havas-jeges utakon volt.. Ha nem mész őrült módjára menni fog!

Úgyhogy tényleg örülj, amíg gyakorolhatsz ilyen körülmények között is ;)

2013. febr. 9. 09:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi van akkor, ha esik a hó? Szerintem semmi.
2013. febr. 9. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a 87-es nagy havazás elején kezdetem vezetni. Pénteken volt az első órám, akkor már szállingózott a hó.

Mivel hétfőre kb. fél méter hó esett, mínusz 20 fok volt és megállt az élet, így egy hét kimaradt az oktatásban. De ez extrém körülmény volt, régi szép emlék..

2013. febr. 9. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!