Dízel vagy benzines autót érdemes venni?
Nézd!
Ha szart veszel, akkor tök mindegy, mert a gatyádat is ráköltheted.
Viszont, ha találsz egy normális gazdától valót, VALÓS kilométerrel, akkor mindenképpen dízelt!
SAJNOS ÉN NEM BÍROM ELVISELNI, HA PL. 5-6 LITERNÉL TÖBBET FOGYASZT EGY 170 LE-S AUTÓ...
De lehetséges hogy amit megsoporolsz tankolásnál, azt elviszi a szervíz. De nem 100%
Az viszont 100% hogy a benzinesnél sokkal többet elvisz a tankolás.
Mérlegelj. És nézz utánna alkatrészáraknak. Nekem diesel van, nem volt még vele gondom. Az egyik legnagyobb kiadás az lenne, ha hengerfejes lenne, de ugye az a benzines autókat is sújthatja. Költséges volna még ha beszarna a turbó, és sokan fikázták már td-et, hogy a turbó 100 000-nél kezdődik. De szét kell nézni a neten, 96-os autóm van, és 40 000-ért kapok bele turbót 1 hét beépítési garanciával. De lekopogom, nem volt még vele gondom. Persze dieselből utána kell nézni, hogy melyik motor a megbízható. Az enyémben 1.7 td isuzu blokk van, B vectra, kb 1250 kg, és télen városban 6.7-et eszik úgy, hogy nem az jár a fejemben vezetés közben hogy hogyan tudnék sporolósabban vezetni.
"Llehetséges hogy amit megsoporolsz tankolásnál, azt elviszi a szervíz. De nem 100%
Az viszont 100% hogy a benzinesnél sokkal többet elvisz a tankolás. "
Így van! Ezt a mondatot kéne megértetni sokakkal, hogy LEHETSÉGES, hogy több baja lesz a dízelnek, de nem biztos.
A családunkban 20 éve csak dízelek vannak, milliókat spóroltunk már ezzel, és soha semmilyen meghibásodás nem volt, aminek köze van a dízelséghez. Mindezt úgy, hogy "szar franciákkal" jártunk mindig.
ma 15:49
Azért sikerült olyan hibákat felsorolnod, amelyiknek pont nincsen köze ahhoz, hogy az autó benzines vagy diesel üzemű-e
6-os.
Gyanitom, hogy valami kisautód lehet, mert azok szarnak be elég hamar, és elég érdekes lehet a vezetési technikád is, hogy két kuplung már tönkrement. Nekem a használtan vásárolt 1.9-es PDTDI Audim 300.000 km-t mutat, és még minden gyári benne, nem kellett a PD elemeket sem cserélni, amivel annyit etettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!