Olasz vagy Francia? Peugeot 206 vs Fiat Bravo
Elso autonak. 3-400e forintnal tobbet nem szanok ra.
Kimeletes hasznalatra. Kasztni, elektronika, megbizhatosag szempontjabol erdekelne.
Alkatresz akad mind a 2 tipushoz boven tudomasom szerint.
Fiatot tekintve az ala par valamivel olcsobb. Mit gondoltok?
Ennyi pénzért 2002. körüli Opel Astra G szerintem a legjobb választás. "Opel sosem kop el."
Ügyintézői autóként rendszeresen 250.000 km-t futott 10 év körüli G Astrákal járok, és mindegyik teljesen jó szokott lenni.
Koszonom a valaszt. Eljatszottam az Opel gondolataval en is, de valahogy kevesbe talaltam stilusosnak.
Az ujabb opelekre is igaz a megbizhatosag? Gondolok itt peldaul az Astra F-es illetve G szeriak kozotti kulonbsegre..?
Visszaterve az eredeti kerdeshez....Fiat vs Peugeot?
Ebben a cipőben jártam mint te pár hónapja. Mindenképp Bravot akartam, mert nagyon bejön a formája, 1.2-es motor pedig igen jól sikerült darab.
A gond csak az volt, hogy a legfiatalabb is is túl van már a 12 éven. 300 ezer km alatt futott példányt, sajnos extrásan nem találtam.
Úgyhogy még hozzáraktam egy kis lovettát és vettem egy Punto 2-t, ami nem olyan szép, de 3-4 évvel fiatalabb, tele van extrával és keveset futott. Ezekből nagy a választék, könnyebb jót kifogni.
Koszonom a valaszokat!
De mivel minimum 10 eves autokrol beszelunk, a meghibasodasokkal mindenkeppen szamolni kell valamilyen szinten.
Abban viszont egyetertunk hogy ha kis szerencsevel barmelyik tipusbol kifogunk egy jo allapotban levot, a nephiedelmekkel ellentetben, nem fog szetesni se a Fiat se a Peugeot. Gondolok itt arra hogy ha rendszeresen foglalkozva van veluk, egyik sem fog egyhamar cserben hagyni, annak ellenere hogy nem nemet gyartmanyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!