1/15 anonim válasza:
Szerintem menj ki a Jóskára és vegyél itt, jobban jársz.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
De engem az érdekel mennyiből lehet lerakni cakpakk ?
2013. febr. 7. 02:54
3/15 anonim válasza:
Iskolánként eltérő, de 150e körül.
4/15 anonim válasza:
Nekem elsőre sikerült a KRESZ és az elsősegély is, a jövőhéten lesz az első forgalmi vizsgám, de úgy megyek eleve, hogy +20 órát felvettem az alap 30 mellé. Így összeszámolva mindent (elsősegély+ vizsgadíj, kresz,+ vizsgadíj, 50 óra + vizsgadíj, orvosi alkalmassági) 204.400 ft-nál járok. De persze a plusz órák felvétele nem kötelező, anélkül, az alap órákkal együtt lett volna : 142 400ft.
5/15 anonim válasza:
Nekem 2 éve 160-ba került, úgy, hogy nem buktam semmiből, nem vettem plusz órákat, és mindent beleszámoltam, könyvek, a végén illetékbélyeg stb. minden "apró" részletet".
Tehát most - így 2013-ban - szerintem már bőven 160 felett van.
6/15 anonim válasza:
nekem 2011 ben kértek okmányirdoval egyutt spuri suli duna pláza 120 000at. elsőre ment mindent.
7/15 A kérdező kommentje:
Ahogy látom elég nagy különbségek vannak.
Árban benne van az orvasi vizsga ?
Debrecenben jelenleg hol éri+ lerakni ?
2013. febr. 7. 10:15
8/15 anonim válasza:
140 körül lesz nekem, de mivel se orvosi vizsgálat se elsősegély vizsga nem kellett így jött ki nekem ez az ár.
9/15 anonim válasza:
A jogsi 100k. + orvosi meg okmányirodai dolgok olyan 10k. Ja meg rutinpálya használati díj 5k. Össz-vissz 115k.
10/15 A kérdező kommentje:
# 9/9 Hogyhogy olyan olcsó ?
2013. febr. 7. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!