Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy fiúnak 17éves korától...

Ha egy fiúnak 17éves korától megvan a jogsia, szerintetek mikor érdemel meg egy Ladát?

Figyelt kérdés

(2107)

minden áron azt akar, az tetszik neki

2013. febr. 6. 20:23
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

amikor a szülők ki tudják fizetni.

vagy meloval a srác megkeresi a ravalot.

ez nem erdem kérdése sztem:/

2013. febr. 6. 20:29
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
mikor érdemel meg??? ez vicc igaz? :D majd akkor, ha összeszedi rá a pénzt.
2013. febr. 6. 20:51
 3/13 A kérdező kommentje:
mármint, hogy mikor érik meg rá? most az egyik 21éves ismerősöm vett magának egy brutál BMW-t, (saját pénz) és rá pár hónapra meghalt..tudom hogy egy lada nem olyan mint a bmw- de akkor is
2013. febr. 6. 21:01
 4/13 anonim ***** válasza:
54%

Majd ha rendes ember lesz belőled.

http://www.youtube.com/watch?v=fuhRwmxXAx0

2013. febr. 6. 21:02
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

majd ha lesz rá pénze és fenn tudja tartani a kocsit mert a megvétel se minden ladát már lehet venni 50.000 ért is lehet hogy sokat is mondtam árnak

Addig s használja a szülei vagy ismerőse kocsiját ha van aki oda adja neki de ha nincs szükség egy kocsira akkor pénzkidobás fenntartani

2013. febr. 6. 21:18
 6/13 anonim ***** válasza:
emberfüggő, mennyire felelősségteljes, mennyire nagyképűzik a haverok előtt... Ha értelmes és vigyáz rá, akkor meg lehet neki venni. Zárójelben megjegyzem, nekem van is egy szép darab eladó:)
2013. febr. 6. 21:25
 7/13 anonim ***** válasza:

2107

Mert megérdemlem. xD

2013. febr. 6. 22:21
 8/13 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, ez nem érdem kérdése. Ha csak ezzel lehet a gyereket pl. tanulásra motiválni, akkor ott komolyabb gond van és nem autó, hanem két egyforma pofon kell neki.

Gondolom Te vagy a 17 éves forma - ha te kerested meg rá a pénzt és elmúltál 18, akkor a megvásárolhatod. Max a szüleid azt mondják hogy akkor költözz is el.

Én ezért nem vettem Ladát: apám megmondta, hogyha haza merek állítani egy ezerkettessel, akkor pakolhatom is a cókmókomat és kereshetek albérletet.

Úgyhogy elmentem és vettem helyette motorkerékpárt - mert arról nem volt szó... :P

2013. febr. 6. 23:28
 9/13 anonim ***** válasza:
na jól kicesztél az öregeddel :)))
2013. febr. 7. 17:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen nagy polszkival kezdtem,mi van abban?12évvel ezelőtt sok nyugati kocsit otthagytam vele,mai napig megvan,ha nyit a második torok megy mint a rakéta,11alatt van százon,lemértem:)
2013. febr. 7. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!