évi 200. 000 kilóméter milyen autót, ami megbízható
és bírja a távot?
Ilyen sok kilóméterhez inkább nagyobb autot vegyél, azaz nagy motorral szereltet. Pláne ha autópályázol vele...
A kérdés elgondolkoztató, mert a mai autók többsége ezzel a használattal nem bír ki sokat szerintem. A suzira meg szerintem ráköltenéd a gatyód ha ennyit mész vele és valószínűleg atomjaira hullana.
Én az octaviát venném a helyedbe ha csak ez a két alternatíva van.
2013. febr. 6. 17:12
Egyértelműen dízelt. Ez hatalmas km. mennyiség. Üzemanyagban százezrekben számolhatod a megtakarítást.
Ugyanakkor a szervizköltséget is milliókban. Kb 0-ra jössz ki, amennyit megtakarítasz a gázolajon, az megy szervízbe.
2013. febr. 6. 17:23
az rengeteg Km!pályán mennél nagyrészt?ezres suzuki nem pályára való(gondolom nem 100-al akarsz járni)
2007-es VW caddy elment motorhiba nélkül 5 év alatt 400ezret(céges)
kell az erő hogy könnyen bírja a 130-at.
2013. febr. 6. 17:27
2013. febr. 6. 17:33
5/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,nem autópályán használnám csak munkába járáshoz ez napi 90Km plusz még amit amúgy használnám, ezért gondolkozom dieselen, csak hogy melyik autó bírja tehát azért 2-3 évente nem tudnék autót cserélni (nem lenne rá pénz) de azért egy mini autót se akarok mert ugye Ha már az ember vesz autót normálisat vegyen,(persze ez most 700.000 ezer FT kb)
az napi 550 Km!nem számoltad el ??
2013. febr. 6. 17:41
Én azt javaslom, hogy valami régi dieseleset vegyél, mert a turbosok már kezdenek megbizhatatlanok lenni...
2013. febr. 6. 17:42
8/19 A kérdező kommentje:
eléggé rákerekítettem de a hangsúly a sok kilóméteren van,
azért ilyen hatezer éves dieselt sem akarok venni sokat eszik nem megy csörög,zörög
Figyel rossz arc leszek elvárásaid vannak de pénzed nincs..a kettő nem igazán jó páros hosszútávú csapásmérők amik arra valók hogy évi 60-100.000km letekerjenek velük müszaki probléma és megfelelő fogyasztás melett azok az audi, volvo, bmw, stb mákákon belül is zászlóshajók,átlagban ami elfogadott évi szinten 25-30.000km amit számol a kereskedő autós szaki átlagember,Te ennek a távnak az erős 5* megtételére keresel kocsit.van 28.000 eurótól...csak arra gondolj hogy egy átlag autóba egy év alatt 5 évnyi távot akarsz beletenni uthibák,kopások,..pénzed meg nincs..ez igy nem megy
2013. febr. 6. 18:01
Nem igazán értem a kérdéseid alapján mit is akarsz. Azt írod évi 200.000km! Majd azt ,hogy munkanapokon 90km . Az autónál ugyan ez .1 x Octávia 1,9TDI .Majd az ellentéte egy 1000cm3 kisgép.Majd azt ,hogy nem akarsz 2-3 évente autot cserélni. A zsir új neves nagy gépeknek is becsületére vágyik a 600.000km!!! /de szét is hullik addigra / Ezt ,hogyan hoztad össze? Kamionos haverok mennek évi 150.000km-et. De persze nem lehetetlen.
2013. febr. 6. 18:02
Kapcsolódó kérdések: