Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen gumit vegyek egy Honda...

Milyen gumit vegyek egy Honda CBR600RR-re 2004?

Figyelt kérdés
Nem rég vettem. Kezdő-Haladó motorosnak tartom magam, előtte crossmotorozatam 4-5 évig versenyszerűen.Ebben a szakágban nem vagyok otthon de a legjobb megoldást szeretném. Két komponensüt szeretnék. Érdemes pl. : Michelin Power Puert 2CT? Pályára nem hiszem hogy még most felmennék így az elején, de szeretném hogy tapadjak
2013. febr. 6. 13:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez is egy olyan kérdés, amire 1000 választ fogsz kapni, mert mindenki másra esküszik. Én használtam Michelin Power 1 2CT-t, pályán is mentem vele, és elég megbízható volt. Jó dolog ez a két komponens szerintem, érezhetően jobb tovább bírja a gumi.

Elöl volt pirelli diablo corsa 3, az is szépen viselkedett.

Hideg időben viszont szerintem nem jó gumi.

2013. febr. 6. 14:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Pilot Powet 2CT volt fent nekem is. (Pont 600RR). A gumi tükörre volt kopva de még mindig nagyon szépen fogta az utat.

Pályán nem próbáltam, de közúton több mint elég volt.

2013. febr. 6. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!