Biztosító váltás hogyan?
Figyelt kérdés
2012 augusztusában kötöttem egy biztosítást a KÖBE (akkor ő náluk volt a legolcsóbb) biztosítónál és mivel új belépő vagyok első autó első biztosítás stb...Elég drága negyed évre is.
Most megnéztem egy ilyen kalkulátorral és sokkal olcsóbb lenne most 2013-ban legalább 6-7ezerrel Most tudok biztosítót váltani vagy most már muszáj kivárnom az évfordulót?
(nem tudom hogy mennek ezek a dolgok azért kérdezek rá itt)
Válaszokat előre is köszönöm.
2013. febr. 5. 21:21
1/2 anonim válasza:
Biztosítást csak évfordulóra tudsz váltani, vagyis majd egy hónappal az évforduló előtt, júliusban mondhatod fel és évfordulóig, augusztusig kell megkötnöd az újat.
2/2 A kérdező kommentje:
kösz a választ :S ez szívás szépen szólva.
2013. febr. 6. 06:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!