Yamaha tzr 50 hol szervizeljem?
Figyelt kérdés
tavaly októberben vettem egy 2006os tzr 50-t .Mivel már akkor szinte tél volt, nemhasználtam nagyon és nemis szervízeltem csak kűlsőre(idomok).Most hogy így ,hogy mindjárt itt a tavasz elszeretném vinni ,,nagy" szervízelésre.Ez abbol ál tulajdonképpen hogy mindent átnéznek és ha kell kicserélik vagy megtísztitják, szóval megcsinálnak mindent olyat ami rossz és javításra szorúl,csak nemtudom, hogy érdemes-e ezt egy yamaha szervízbe csinálni mert ugye ott vannak gyári alkatrészek+ ők értenek is hozzá viszont ez, ahogy hallottam nagyon drága is egyben.Szerintetek érdemes lenne egy ilyen szervízbe elvinni vagy csak egyszerűen vigyem el egy sima motor szervízbe?Hozzá kell tenni hogy már eléggé leharcolt állapotba vannak az alkatrészek mert már 18000km van benne..2013. febr. 4. 21:18
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
18ezer kilóméter az nekem 2-3 szezon :)
Az elég kevés kilóméter,ha már nagyon le van harcolva akkor szegényt nem kímélték.
3/3 A kérdező kommentje:
egy 50eshez képest sok szerintem, és ez nem 2-3 szezon mivel 2006 ban lett forgalomba helyezve ezért legalább 6-7 szezonon van túl edddig csakhát alig megy 80at t én szeretném hogy legalább a 90-et elérje ez a gyári sebessége körűlbelűl
2013. febr. 5. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!