Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol tudnék használt 2 es...

Hol tudnék használt 2 es golfhoz ( 3 ajtos) kárpitokat szerezni?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van és biznisz akkor jelezze !
2009. szept. 4. 00:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Bontó.
2009. szept. 4. 00:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Bontóban alig van és 17 éves létemre azthiszik hogy madár vagyok a 1000 ft-s kárpitokat 10000 ezerért akkarják adni.Jelezza akinek van és megegyezünk .
2009. szept. 4. 00:13
 3/5 anonim ***** válasza:
K.csögök a bontósok,tudom én is, hát akkor hirdess hogy keresed és nézz hirdetéseket. Keress is rá a google-be hátha kidob egy ilyet, vagy kárpitossal csináltsd meg. Ha tudnék jobbat leírtam volna!
2009. szept. 4. 01:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy hol lax, mert ugye bontója válogatja és egy ekkora terjedelmű lapos sz*rt postán se szokás feldobni mert többe lenne a költség mint a csomag értéke, szóval ezt feltétlen személyesen kéne. De pár ezernél tényleg nem szabad többet adni mert egy karton az egész szövettel leragasztva, és ehhez még jön h hibátlant szinte alig találsz, pucolással se tudnád helyrehozni csak áthúzatással ami meg már megint nem éri meg.

Pesten van pár, googleban megtalálod, meg a dunántúlon is van pár erre szakosodott hely.

2009. szept. 4. 09:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Jahh és az index Golf fórumába is dobj egy hirdetést, valaki mindig szokott lenni aki gombokért el akarja passzolni, megegyezés kérdése.
2009. szept. 4. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!