Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akkor is ki szokták vinni a...

Akkor is ki szokták vinni a tanuló motorosokat a forgalomba ha egy kicsit csúszik az út?

Figyelt kérdés
Pl.: egy nagyobb eső után amikor még nem száradt fel teljesen az út.
2013. febr. 3. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
igen
2013. febr. 3. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. szakadó esőben voltam országúti vezetésen, de adtak esőruhát.
2013. febr. 3. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam vezetni olyan viharban, hogy vízszintesen esett az eső. Jól meg is csúsztam, de szerencsére perec nem volt.
2013. febr. 4. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Èn is vezettem szakadó esõbe rutinon is meg forgalomba is. Annyi hogy az oktató szólt hogy jóval lassabban menyünk, felfestéseken, csatornafedeleken különosen vigyàzzunk.

Mkndjuk az vicces volt amikor rutinon elúszott 1-2 bólya :D

2013. febr. 4. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rutinon ömlött az eső. Be voltam öltözve full motoros felszerelésbe, es száraz maradtam. A többiek meg csak kinlódtak. :)

A vizsgabiztos közölte hogy nem igazán érdekli az egész vizsga, menjünk gyorsan végig a pályán, ő addig megcsinálja a papírokat. Ki se szállt a kocsiból. :)

2013. febr. 7. 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!