Kresz tanfolyamot hány éves korban lehet letenni?
Figyelt kérdés
16 és fél éves vagyok, volt egy úr az iskolánkban, és mondta hogy most fog indulni egy kurzus, kaptunk 1 téjékoztatót is, de azon az volt, hogy elméleti a 17. év betöltése elött minimum 3 hónappal lehet letenni, most ha ez igaz, akkor én mire befejezödik a tanfolyam, nem töltöm be azt az időt, igy akkor nem is tehetem le a kresz vizsgát???2009. szept. 3. 16:40
1/2 anonim válasza:
Nem, a tanfolyamot elvégezheted, de a vizsgával még várnod kell majd.
2/2 anonim válasza:
16 év 9 hónaposan mehetsz KRESZ vizsgára. Utána autóba is ülhetsz, de rutin vizsgára akkor mehetsz, ha 17 vagy. Én is most csinálom a jogsit, szóval tudom. :)Ha rám hallgatsz még vársz egy kicsit és akkor egybe lesz nem kell várnod a szakaszok között.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!