Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 8 éves Wv polo autoban,32000...

8 éves Wv polo autoban,32000 km-ben kell-e vezérműszijat cserélni?

Figyelt kérdés
Ha nem,mikor kell? A szervizelő szerint nem a km-ek számitanak, hanem az idő
2009. szept. 3. 07:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem kell! Nem tudom ennek a típusnak mi a gyári követelménye, de 5-6év lehet. A szervizelőnek igaza van, elérik a szíj, hiába nem forgott annyit. És mindenképp célszerű teljes szettet cserélni a görgőket és a vizpumpát is, mert nem birna ki mégegy periódust.
2009. szept. 3. 09:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Jah igen ilyen korban már illik, ha lekapod a tokot és rálesel a belső felére lehet h már vannak is rajta apróbb repedések. És mivel asszem ennél a vízpumpa feszíti a szíjat ezért azzal együtt kéne cserélni, az nem dob sokat a számlán a golfba kb tudom h 4e volt plusz a szíj 3e. Persze ez egy ilyen újabb kocsinál lehet h drágább, de a tapaszatlatok szerint gyakran jobb az utángyári az ilyen kacatokból mint pumpa mint az eredeti. Mivel egy kalap sz*rt se érnek már ezek a kocsik.
2009. szept. 3. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!