Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vissza tudom nézni egy adott...

Lalibacsi kérdése:

Vissza tudom nézni egy adott szakaszon a megengedett sebességet anélkül hogy kiutaznék?

Figyelt kérdés

Szóval Kassáról jöttem hazafelé kb: 3;4 km-re járhattam a határtól. Egyszer csak egy nagy villanás és megállítottak a Szlovák rendőrök hogy én 50 helyett 75 el mentem, azt még be is ismerem hogy kb annyival mehettem mert emlékeim szerint 70 es tábla volt amit utoljára láttam.

Na de persze Szlovákul nem tudok, Ők persze Magyarul nem tudtak próbáltunk Németül meg Angolul össze hozni valamit.

Lényeg a lényeg megbüntettek 130 euróra persze nem fizettem ki a helyszínen elvették a jogsimat.

Hidasnémeti átkelőhely felé jöttem haza!

Az érdekelne hogy vissza tudom nézni mennyi volt a megengedett sebesség azon a szakaszon anélkül hogy kiutaznék megint?

Előre is köszönöm

2013. jan. 31. 19:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Megnézed Google Maps-en. Már él a street view funckció Szlovákiában.
2013. febr. 2. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!