Színtévesztő vagyok, azt akarom megtudni, hogy a C - jogisnál ez hátrány? Mert pénzszállító akarok lenni és ahhoz kellene .
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 10:55
11/13 anonim válasza:
Aham én is ott voltam hát főnök függő a dolog de ha ATM-esnek mész akkor nem kell jogsi se mert csak gépet töltesz melyik megyében laksz? vagy melyik kirendeltségre szeretnél jelentkezni?
12/13 Tomcsika007 válasza:
a groupnál egyre több b-és Ford transitok vannak és arra elég amúgy színtévesztőknek van speckó magyar fejlesztésű szemüveg lencse mert én is az vagyok és felajánlották csak drága olyan 14 éve mondták darabja 80 ezer de mára már szerintem több és ezzel mehetsz c-re csak viselned kell vezetés közben
13/13 A kérdező kommentje:
Szabolcsban lakom, és a Debreceni kirendeltséghez szeretnék.
Nyíregyházán már megszűnt sajnos, de pszihológus szerint is ez megfelelő szakma lenne a számomra
2013. máj. 10. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!