Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek a B kategóriás...

Szerintetek a B kategóriás jogosítvány korhatárát is megfogják emelni?

Figyelt kérdés
Decemberben leszek 17, ha jól tudom akkor már csinálhatom a forgalmit, szóval nem nagyon örülnék, ha kitalálnának ide is valami új határt.
2013. jan. 29. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
mostanában nem fog változni a B-s jogsi :)
2013. jan. 29. 19:37
 2/9 petizacc ***** válasza:
Nem fognak változtatni! (Én áprilisba kezdem el.) :)
2013. jan. 29. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:
idén már nem fog, de hogy mit hoz a jövő? azt nem tudhatjuk.
2013. jan. 29. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:

vasárnap vezetek először, mármint első órám akkor lesz :D

nem fog változni

2013. jan. 30. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyenlőre nem lesz változás! :)

Az hogy a C+D+E Kategóriát minek emelték meg az ördög sem tudja munka lehetőségtől esik el mindenki a nagy A kategóriát még alá írom de egy Buszt nem tudom..

Én 18 évesen kamionoztam és 21 évesen keztem buszozni kop kop kop sosem volt egy balesetem sem! :)))

a jogsit fiatalon jó elkezdeni nem vén f@sz módra! :D :)))

Kitartást a vizsgázóknak !!! :-))))))

F/25

2013. jan. 31. 00:50
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a többiek nevében is! :)

Nekem egyenlőre elég a B-s, hiszen végül is csak azért kell, hogy nyáron valami "komolyabb" diákmunkát vállaljak, ahová esetleg már kell jogosítvány. ( Pizza kihordás, stb. )

2013. jan. 31. 08:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Hidd el, diákmunkánál max munkábajáráshoz jó a jogsi.

Pizza kihordást igaz nem tudom, de ahova kell, oda nem 2,5-3 hónapra keresnek embereket, hanem egész évre.

Pékséghez mehettem volna autóra, volt 1 éves B-m, már úgy volt, hogy aláírjuk a szerződést, voltam próbán is, megnézték hogy tudok tolatni stb.

Erre hívtak hogy nem kell minnem, mert felvettek mást akinek volt C-kategóriája, felvették, hamar össze is törte az autót, mert vagánykodott...

szóval sok jóra ne számíts, max munkába járáshoz lesz jó.

2013. jan. 31. 09:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát, azért köszi.. Igazából ezt a "munka hasznára fog válni" dolgot édesapám mesélte be, bár már akkor is kételkedtem.
2013. jan. 31. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Tény, hogy jó ha van, de friss jogsisan, meg csak simán B-vel nem tudsz szinte sehova menni.

Ha tényleg vezetéssel akarsz pénztkeresni akkor nem elég a B.

De amúgy sok munkának feltétele, meg jó ha van, tehát hátrányod nincs hogyha megvan

2013. jan. 31. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!