1.9 pd 115 LE motor indítás? (több lent)
Mitől lehet?
Hideg időben 5 C fok alatt egy picit tovább kell önindítozni
2-3 másodperc a hidegtől függően. Van egy másik autónk is (pd 131LE) de az nem csinálja ezt (az olyan hogy elforditom a kulcsot és rögtön indul)
Amikor indítozok olyan mint ha elkapná az egyik henger de a következő már nem, és utána meg már beindul.
Beindulás követően semmi gond sincs, jól megy és jól is húz, csak ez egy picit zavar.
Gondolom most sokan az izzítógyertyára gondolnak. De nem, mert személyesen cseréltem ki a 4 db gyertyát és az ízzítási idő is jó, és ízzít is
Nekem is ez a két tippem lett volna.
Az üzemanyag tuti hogy nem mert a másik autóba is ugyanolyan van, meg mióta meg lett véve azóta csinálja 3 éve.
Kompresszió kisebb mint kéne, vagy lehet a PD elemek kezdenek hanyatlani.
Vagy csak egyszerűen gyenge az akkumulátor.
Szerintem amíg így indul ne merűlj bele jobban . Mert sok mérést kellene elvégezni ,ami pénzbe kerűl ...
Ha rosszabbodik akkor kell belenyúlni ...
Belenyúlni én se akarok csak ha már nagy a probléma akkor. (feleslegesnek érezném)
Az akku jó mert amikor vettük akkor volt fél éves az akku és amikor jöt a tél már akkor is csinálta 1 éves akkuval. (igaz hogy csak 72 Ah az akku)
Olajfogyasztása 15000 km-enként fél liter. Ezt természetesnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!