Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti az alábbiak közül melyiket...

Ti az alábbiak közül melyiket vennétek?

Figyelt kérdés

Lehetőségek:

Hasonló árfekvésű,hasonló adottságokkal rendelkező Astra H:

[link]

vagy

Szintén hasonló "képességű Focus:

[link]

Esetleg Mondeo,vagy valami más?

2013. jan. 27. 11:49
 1/8 A kérdező kommentje:
Lényegében véve nagyon maximum 2004 végi autó érdekelne,tágas belsőtérrel(185cm vagyok).Nem baj,ha 3 ajtós csak."Kevés" futással,ne legyen agyon használt és ütött kopott.Fogyasztása elmehet 7-8ig,az "nem probléma".Városban,autópályán vegyesen lenne használva,havi cca.800km-re.
2013. jan. 27. 11:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valami mást ajánlotok,az is jöhet.(Nem vagyok suzuki ellenes,de köszönöm,azt nem kérnék)
2013. jan. 27. 11:53
 3/8 A kérdező kommentje:

jah és a lényeg:

max 1.-1.1millió HUF

2013. jan. 27. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Astrát.
2013. jan. 27. 11:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Elég egyértelmű, hogy az Astra. A Focus egy jóval régebbi autó, de még a G Astrával szembeállítva is az Astra kéne.
2013. jan. 27. 12:00
 6/8 Zsolt75 ***** válasza:
Én Opel párti vagyok. Astra H. Nem akarok megbántani senkit a véleményemmel, de tapasztalat alapján mondom, hogy az Opel jobb minőségű anyagokból van mint a Ford.
2013. jan. 27. 12:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez gyorsan kezd eldőlni.:)
2013. jan. 27. 12:06
 8/8 Zsolt75 ***** válasza:

Pár évvel ezelőtt egy baráti társasággal Erdélybe mentünk. Segesvár környékén jégesőbe keveredtünk. Elég intenzíven esett , meg kellett állni nemhogy beverje az ablakot. Az elsők még bemenekültek egy fa alá, sajna nekem már nem jutott hely. A fókuszból kiugrottak, leteritették pléddel.

Az eredmény: A fa alattinak semmi baja. A fókuszt gödrösre verte a jég - nem durván de meglátszott

Az én Vectrám - ami a legtöbbet kapott - megúszta egyetlen karc nélkül.

Nos ennyit számít milyen lemezből van....

2013. jan. 27. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!