Ez az autó mennyire megbízható és milyen az ár/érték aránya?
Zsolt75:
Miért lenne érdekes? Én nem a KM állást nézem meg az autón... az állapotát!
(sokan nyávognak itt a KM álláson ,hogy sok... ennyiből akkor én is eladhatok olyan autót amiben pl.: van 9000Km ,de a motorja meg van főzve és a kasztni tele van kittelve és törött autó volt??? csak mert 9000Km van benne?) ha igen akkor befektetek egy ilyenbe!
Amúgy visszatérve: megéri ez a vento! (lehet persze újabbat kapni ha kicsit is kipótolod a pénzed,de ezt nem kell szervizbe vinned ha izzót akarsz cserélni a lámpákban... egy csavarhúzókészlet egy fogókészlet és megjavítod amikor kis hibája lesz...)!
Na igen,nem minden a kilométer,két példát írok: Anyám Fiatja 13 éves,46 ezer van benne,a feleségem Opelja 6,5 éves 52 ezerrel.. Meg kell nézni,én is vettem már 400 ezret futott kocsit,és semmi baja nem volt.
Megnézném ezt a Ventót,de megpróbálnék alkudni belőle..
utolsó:
Már megint jön ez a nagy sznob duma... Meg hogy csak akkor vagy teljes ember ha iphone5-el mászkálsz a zsebedben,és csakis Belga sört ihatsz mást nem...!
Nem. 9 éves kocsival járok. Kerül ez a Vento 400-ba, ráköltesz 1 év alatt 100-200. Ugyanúgy nem ér többet ha el akarod adni.
Ennyiből pénzből amúgy sokkal fiatalabb autó is kihozható.
miért kellene rákölteni 100-200at?
(barátomnak 2éve ilyene van... 2év alatt kapott friss olajat,új gyertyákat,új fékeket... meghibásodásból adódóan egyedül a légtömegmérőre költött...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!