Az autót elindítva miért zajos a motor?
Hú és ettől ilyen hangokat tud produkálni?:O
amúgy mintha közbe fordulatszám függő is lenne van hogy jobban csak alapjáraton csinálja.
hideg motor, nincs olajkenés
Mikori az olajad? Ez nem hidrotőkés?
A hidrotőkésnek nincs olyan hagyományos szelephézagbeállítása mint a régi motoroknak, hanem a motorolaj nyomja fel. Jó módszer, de ha beszarik, qrva drága tud lenni a javítása ennek is. Cseréld le az olajadat valami normálisra, normális szűrővel.
Azt külön javaslom, ha teheted, szedd le az olajteknőt és lapátolj ki belőle minden trutyit. Szervizben persze ezt senki nem fogja megcsinálni neked.
Léteznek motortisztító adalékok is, azt is használhatsz , de ha nagyon réi az olajad akkor előbb cseréld le és a következő cserénél használj tisztítót.
Minden olaj tisztítja a motort, de amit nagyon elhanyagoltak abba érdemes ilyen folyadékot önteni.
Olajszűrőt, üzemanyagszűrőt is illik cserélni időnként meg gyújtógyertyákat. Ezekkel , hogy állsz?
"Léteznek motortisztító adalékok is, azt is használhatsz , de ha nagyon réi az olajad akkor előbb cseréld le és a következő cserénél használj tisztítót.
Minden olaj tisztítja a motort, de amit nagyon elhanyagoltak abba érdemes ilyen folyadékot önteni."
Ja...érdemes...ha mindenképp meg akarod utána bontani a motort. Én valahogy nem hiszek ebben a folyékony autószerelésben. De mindegy. Más is tisztított már így motort, aztán az autószerelő is csinált egy nagytakarítást. Lusta ember kétszer dolgozik.
Pro és kontra hallottam negatív és pozitív véleményt, tapasztalatot a tisztító adalékokkal kapcsolatban. Én is használtam már, nekem bevált!
Azzal azonban egyetértek, hogy az a tuti ha leveszik az olajteknőt és kitakarítják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!