40-es hidralika olaj jó simson s51 váltojába?
jó hát, miért ne lenne jó?
az is jó ha belehugyozol és kész, de ha beszarik akkor meg vakarhatod a fejedet,
nem igat hogy nem bírsz venni fél liter 10W-40-es olajat -.-
max 800 forint a fél liter, és abból jó a legolcsóbb
de ha nem sokáig akarod használni a motort, akkor beleöntheted azt a hidraulika olajat nyugodtan!!!
1# D
Van egy olcsóbb :)
Ha napraforgóolajat raksz bele fél liter kb 250 ft
NEM IGAZ HOGY NEM TUDSZ VENNI HAJTÓMŰ OLAJAT MIN GL4-EST
adam993
Ha nem hiszel nekem akkor:
S51 javítási kézikönyv 10 oldal közepe (SAE 80)
Csak sokan tévhittként raknak bele 10w40-est vagy azért mert a kuplung csúszik ....
A hajtóműolaj tekintetében használj SAE 10W-40 (75W) viszkozitású, API GL-4 minőségű váltó olajat. Ilyen például a Motul Transoil Expert 10W-40 (75W), vagy a Fuchs Silkolene Light Gear Oil 10W-40 (75W).
Itt is hajtómű olajat hoz
A SAE 80-as olaj nem egyenlő a 80W90-es hajtóműolajjal.
A motorolaj, amit másik motorokba raknak, az tökéletes bele. Anno én is raktam bele 80w90-est, a kuplung csúszott, mint a rosseb, aztán egy motorszerelő lecseszett, mondta, hogy sima, mezei 10w40-es olajat tegyek bele. És voilá, tökéletes volt. Amúgy mindenki mást mond, tegyél bele hajtóműolajat, aztán ha szétkoptak a lamelláid a csúszkálástól, akkor cseréld ki 10w40-esre. De ez az én véleményem.
Én a gyárit mondtam de lehet beleönteni "mezei motorolajat" az is ken
Amúgy is simsonba szinte mindegy, csak olaj legyen D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!