Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokan, hogyan tudnak nyugodtan...

Sokan, hogyan tudnak nyugodtan közlekedni a kocsijukkal, hogy nincsenek betartva a kötelező szervizek?

Figyelt kérdés
Pár 10 ezer Forint spórolás árán, azzal a tudattal elindulni, hogy akármikor megállhat az autó?
2013. jan. 23. 18:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem gondolnak bele, hogy milyen veszélyes lehet meg stb. Ez azér van mert nem értenek az autókhoz :

Mondjuk én oyan ember vagyok, hogy szerintem a kocsiknak lelke van szóval itt nem kérdés , hogy mint az elsőnél én is úgy vagyok vele, ha megkarcolódik újra festetem az egészet :D (najó nem :D )

2013. jan. 23. 21:06
 12/12 audiofly ***** válasza:

Én megvettem az autómat , hozzáteszem 16 éves és nem egy dolog volt gyári rajta ami oly annyira meglepett, hogy hihetetlen.

Elkezdtem felújítani, mert egyszerűen hiába megy de ZAVAR, ha tudom ,hogy nincs kicserélve.

Kicseréltem , megcsináltam az egész futóművet ami nem egy olcsó dolog volt , difi olaj csere, szilentek stb.. ez kb. 150.000 Ft-omba került DE legalább nyugodtan és selymes szívvel vezetem!

2013. jan. 24. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!