Menyit ment a világ leggyorsabb Simsonja?
Figyelt kérdés
Vidit is róla ha lehet.2013. jan. 22. 16:01
1/5 anonim válasza:
hát a világ leggyorsabb simsonja nem hiszem hogy sokat ment, mivel agyon van tuningolgatva minden kókányolás, és nem sokat bír a blokkja, hamar beszarik! szerintem csak 300-500km-ot ment el, utána lehetett felújítani!
2/5 anonim válasza:
Pontos információ nincs róla, mert akkoriban még nem volt divat a sebességcsapda a versenypályákon, de 190 km/h fölött volt a vége. Mondjuk ez reális, hiszen 40 lóerőt hoztak ki a motorból, azzal pedig lehet annyit menni.
Ja, elfelejtettem mondani: a Simson RS 350/7-ről volt szó...
3/5 anonim válasza:
Gondolom te nem is tudtál ennek a Simsonnak a léezéséről kérdező és az 50-es gépek közöt le volna a kérdés. Én ismerek egyet, ami 120-at ment, de valóban csak párszáz km-et ment, utána csak alkatrésznek lehetett eladni.
4/5 anonim válasza:
Vagyis már csak ismerem de videó nem készült róla.
5/5 anonim válasza:
Régen volt egy kisvárosunkban,a felüljáron a seggemben volt olyan 90-100ig,aztán később kiderült hogy ETZ blokk volt benne,azért voltak rajta széles lábvédők,hogy ne legyen annyira feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!