Milyen izzót vegyek H. O. D Super White vagy GE Megalight Ultra up to 90%?
Hello
Az lenne a kérdésem felétek ,hogy van egy Opel F astrám és mostanság észrevettem hogy elég gyengén látok vele sötétben az úton mert az izzó csere során nem voltam jelen.
És az lenne a kérdésem hogy milyen izzót vegyek ami erősen vilagit az úton ?
Találtam is a naeten 2 fajtát: 1: H.O.D Super White égö ez a piacon viszonylag új ! csak félek töle hogy nehéz-e beszerelni? és hogy a rendörnek hogy igazolom hogy nem xeon égö van a gépjármüvemben ?
Ha valakinek ilyen van irja meg a tapasztalatait !
2:GE Megalight Ultra up to 90% izzó ami a Totalcar teszt rovatában a tezst gyöztes cimet érte el !
ha valakinek iylen van az is irja meg a véleményét.
Ha van más izzó a piacon ami jól bevált azt is nyugotan leirhatjátok !
A válaszokat elöre is köszönöm.
köszönöm a választ ! :)
Még várom mások véleményét !:)
Osram night breaker plus, égőkből ez a létező legjobb:)
Esetleg van a cool blue változata, de arról ne mtudok véleményt mondani hogy jobb avagy sem.
Nekem a H Astrámban gyárilag valami alap Osram izzó volt.
Nemrég kicseréltem egy GE Megalight Ultra up to 90%-ra, mert mindenhol áradoznak róla, hogy milyen "ultrabrutál" fényereje van.
Na, hát én az ég világon semmi különbséget nem vettem észre a csere után. Semmivel sem világít jobban. Csak jóval drágább... :(
Köszönöm a komentett ,nem rég megvettem az izzót és nem a fent emlitett 2 közül vetem hanem inkabb egy másiakt :a neve :SCT Germany Automotive Bulb H4 10/90 és xenon hatásu.
Meg vagyok vele elégedve és az ára sem volt drága darabja 1200ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!