Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy hívják Amerikában az...

Hogy hívják Amerikában az alábbi járműveket és milyen néven találhatóak meg a neten és hol?

Figyelt kérdés

Vízművek,gázművek,elektromos művek,forgalmi zavarelhárítás,pályafenntartás,felső-vezeték szakadás,üzemzavar elhárítás,határőrség

Tehát ilyen kocsikat és járműveket keresek, csak amerikai viszonylatban, ha egyáltalán léteznek ezek ott ilyen, vagy hasonló formában.

[link]

(Nálunk, kék, fehér és narancssárga színű autók, teherautók és mikrobuszok vannak leginkább), kék, narancssárga és sárga megkülönböztető jelzéssel ellátva)

[link]

(Ezen kívül vannek még szürke, kék, fehér színű járműveik, piros, kék, narancssárga és fehér megkülönböztető jelzésekkel ellátva)

[link]

(Ezen kívül vannak még,fehér,piros és narancssárga színű járműveik, piros, kék, narancssárga megkülönböztető jelzésekkel ellátva)

http://www.youtube.com/watch?v=AuzF6B3ioDg

(Ezen kívül vannak még fekete,kék,zöld és sárga színű járműveik, piros, kék, narancssárga és fehér színű megkülönböztető jelzésekkel ellátva)

[link]

(Ezen kívül vannak még narancssárga,szürke és piros színű járműveik, piros, kék, narancssárga színű megkülönböztető jelzésekkel ellátva)

[link]

(Ezen kívül vannak még sárga és szürke járműveik, kék, narancssárga színű megkülönböztető jelzésekkel ellátva)

[link]

(Ezen kívül vannak még kék, narancssárga, szürke, járműveik, kék, narancssárga és fehér színű megkülönböztető jelzésekkel ellátva)

[link]

(Ezen kívül vannak még sötétzöld,fehér járműveik, kék,piros és fehér színű megkülönböztető jelzésekkel ellátva)

Mi a helyzet Amerikában e téren? Ebben kérek segítséget.

Köszi.

2013. jan. 19. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Annyi idő alatt, ameddig ezt a szép hosszú kívánságlistát összeírtad, ki is googlezhattad volna.

A válasz röviden: Mivel ott sem az esőtől és a napsütéstől bújnak ki a földből az elektromos vezetékek, nem maguktól javulnak meg a sérült gázcsövek, bizonyára vannak erre járművek.

Ott is vannak gázszolgáltatók, elektromos művek, vasúttársaságok, városi tömegközlekedést biztosító cégek, határőrség... és igen, mindegyiknek vannak saját speciális járműveik.

Nagyon sokan nagyon nagyot tévednek, amikor azt hiszik, hogy ez az oldal arra való, hogy mások összekeressenek helyettük a neten csomó olyan dolgot, amit saját maguk is megtehetnének. Nem, itt konkrét kérdésekre szoktak válaszolni, olyan kérdésekre, ahol látszik hogy a kérdező legalább egy minimális erőfeszítést tett az eredményért.

Elsőre indulj el a google fordítóval. Fordíttasd le vele szépen azoknak a szolgáltatásoknak a nevét, amelyek karbantartásához szükséges járművekre kíváncsi vagy.

Mindegyik után írd még oda, hogy karbantartó teherautó (írhattam volna angolul, de dolgozz csak te is kicsit), ja és a képek között keress.

Idő és türelem kérdése, valamennyi kérdésedre választ fogsz kapni.

Jó keresést!

2013. jan. 19. 20:44
 2/11 anonim válasza:
79%
Hehe na ezt aztán jól összeválogattad!Engem is érdekelne a dolog, mert én filmekben csak mindig a zsaruknak a tűzoltóknak és a pénzszállítóknak látom a verdáit, meg néhol egy-két óriási kamcsit, maximun daruskocsit, de még azt is igen ritkán.Tutkó,hogy vannak nekik ilyenjeik,de azt nem vágom hogy milyen néven, főleg nem azt,hogy hol,mert az angol sem az erősségem sajna :(
2013. jan. 19. 20:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Az ELSŐNEK üzenem, hogyha ez ennyire egyértelmű és könnyű kérdése lenne, akkor nem tettem volna fel! A googlit már használtam, elég sok helyen szétnéztem, de nem találtam semmit,csak mindenféle különleges járműveket,amiről nem igazán tudom és nem vagyok meggyőződve róla, hogy vagy azok, vagy egyáltalán nincs semmi köze a dologhoz.
2013. jan. 19. 20:51
 4/11 anonim válasza:
72%
jaja a filmekben ezeket a gépjárműveket előszeretettel ki szokták hagyni. még talán a katasztrófafilmekben lehet látni kicsit több kocsit,de azok is inkább a reptéri tűzoltóautókból,vagy más katonai járművekből és rendőrségi rabszállító buszokból,teherautókból tevődnek inkább össze.igazi jó nagy készültséget, vagy felfordulást soha egyik filmben sem láttam,mikor egy adott esethez kihívták volna az egész miskulanciát.
2013. jan. 19. 21:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Pont ez az! Én sem láttam még ekkora készültséget sehol, semelyik filmben.Olyan volt már, hogy "100" rendőr és tűzoltó és a katonaság is kivonult,de a munkagépek és a közművek más teherautóit és egyéb különleges járműveit még soha egyik filmben sem láttam például.Pedig mikor egy-egy filmben felrobbantanak egy épületet,vagy felhőkarcolót,vagy felrobban például a metró,vagy bármi a föld alatt,akkor igencsak látványos kivonulás van,mert az szinte minden közművet érint.Szóval nemtom.
2013. jan. 19. 21:08
 6/11 anonim válasza:
100%

Tutifix hogy nem csak ilyen egyszerű autóik vannak példul a vízműveknek:

[link] /article.226107.jpg

Amúgy meg egy csomó mindent a tűzoltóság old meg náluk azt tudom. Van nekik annyi járművük,hogy egy egész élet is kevés lenne hozzá felsorolni és bemutatni.Kismillió daruskocsi,traktor,meg teherautó,meg kamion van nekik,de hogy mikor melyikkel rukkolnak elő azt a fax se tudja. :-D

2013. jan. 19. 21:20
 7/11 anonim válasza:
2013. jan. 19. 21:34
 8/11 anonim válasza:
100%
Ezek csak az ottani ,,vízművek'' és vízszolgáltatók gépjárművei.Egyébként nem nagy különbség van a hazaiak között,csak jóval több van belőle és úgy ki vannak világítva mint a karácsonyfa, ha a megkülönböztető jelzéseiket is belevesszük. Viszont az valóban tény,hogy előszeretettel hanyagolják őket nemcsak a mai,hanem a régi filmekből is egyaránt,pedig egy-egy szerelő jármű igencsak látványosan néz ki,mikor pár éve kint voltam.Még zöld villogós markoló gépeik is vannak és olyan fényszórókkal és egyéb villogókkal felszerelve,hogy majd meg lehet vakulni tőlük. Egyébként a csatornázási műveket kihagytad a szórásból :)
2013. jan. 19. 21:43
 9/11 A kérdező kommentje:
Bakker! Milyen igazad van :-/
2013. jan. 19. 21:46
 10/11 anonim válasza:

Na csekkold be ezeket talán segítenek...

írd be a google barátodba

american service trucks

usa utilities vehicles

american utility trucks

utility trucks usa

2013. jan. 19. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!