Simson fékcső rögzítő csavar?
2013. jan. 19. 20:10
1/5 anonim válasza:
Simsonon sok fékcső van...
Na de mindegy. Szerintem bovden állító csavar.
2/5 anonim válasza:
Hidraulikus féked van a Simsonon?
Olcsóbb ha megveszed. Egyébként otthon a munkahenger belső menetét és a cső "fejének" a szélességét + átmérőjét megmérve könnyen le tudod rajzolni - kb. középiskolai 3. műszaki rajz óra anyaga. :)
3/5 A kérdező kommentje:
A kérdésemben ott a link, hogy melyik csavar méretére vagyok kíváncsi. Arra nem is gondoltok, hogy esetleg másba kellene az a csavar nekem? Mert bizony másba kell, és így képek alapján ez ugyanolyan ami nekem kellene. Ezért érdekelne a mérete.
2013. jan. 20. 06:01
4/5 anonim válasza:
Akkor miért nem keresel rá a neten?
Ugyanaz mint a tárcsás ETZ-ké elméletileg.
Ha minden igaz a menet M10, a hossza meg 27,5 mm.
5/5 A kérdező kommentje:
Végül is rendeltem az adott típusba való, bontott fékcső csavart. Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 27. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!