Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes-e belefogni ebbe az...

Érdemes-e belefogni ebbe az üzletbe?

Figyelt kérdés

Egyre több embertől hallom, hogy Németországba jár ki autóért, amit késöbb itthon elad. Elég sok pénzt lehet ebből szerezni úgy hallottam, de úgy mégis érdekelne, hogy megéri-e ezt elkezdeni egy kezdőnek?

Autókhoz nagyjából értek, ismerem a márkákat, tudom melyiknek mi a hibája, csak tanácstalan vagyok.

Milyen autót érdemes behozni?

Mennyi lenne a kezdő tőke?

Több alsó, középkategóriás autót hozzak be vagy egy felsőkategóriásat? pl. 5 Toyota Yaris vagy egy Audi A8.

2013. jan. 19. 13:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Elsősorban BMW-k, és Chryslerek között látok magas árkülönbséget, még az Audi olyan, hogy sokat nyerek rajta.

Van kinn rokonom, Bajorországban és Szászországban is, ők miben tudnának segíteni?

NKH-nál van ismerősöm, ha ez számít.

2013. jan. 19. 16:43
 12/21 anonim ***** válasza:
Például segithetnek abban, hogy néha elnéznek egy kereskedőhöz, vagy akárhova, ahol eladó autó van, és megnézik, hogy nincs valami jó autó jó áron, vagy mikor a papirokat kell intézni, akkor nem kell tömegközlekedéssel járkálj össze-vissza a városban, hanem mondjuk elvisznek kocsival, megmutatják hova kell menni, van hol aludjál, stb.
2013. jan. 19. 18:27
 13/21 anonim ***** válasza:
Én is úgy vettem észre, hogy alig van különbség és sokszor még itthon kicsivel olcsóbb ugyanaz a típus hasonló állapotban, plusz még ott a regadó is.
2013. jan. 19. 19:10
 14/21 anonim ***** válasza:

Lehet nettó áron is autót venni No-ban, ha ügyes vagy, és akkor sokkal olcsóbb, regadóval mindennel együtt.

1 milla haszon megvan egy komolyabb autón.

2013. jan. 19. 21:11
 15/21 Napkiraly ***** válasza:
én is azt tapasztalom, hogy már kifelé is visznek autókat, autóspecifikus hogy milyen irányba érdemes vinni
2013. jan. 19. 23:29
 16/21 anonim ***** válasza:

"Magánszemélyként csinálnám."

Magyarázd el majd ezt a NAV-nak,ha valamely kedves szomszédod vagy jóakaród felnyom.

2013. jan. 21. 19:50
 17/21 A kérdező kommentje:

Utolsó: ?

Úgy értettem, hogy behozom, használom 1-2 hónapig a kocsit maximum és utána cserélgetem.

2013. jan. 23. 09:40
 18/21 anonim ***** válasza:
De ha ezt rendszeresen csinálod haszonszerzés céljából, az üzletszerű tevékenység, amit be kell jelentened és nem végezheted magánszemélyként.
2013. jan. 23. 10:35
 19/21 A kérdező kommentje:
Szóval mindenképpen céget kéne alapítanom, vagy betársulni egy ilyen céghez?
2013. jan. 23. 10:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Elvileg igen, de szerintem sokan csinálják ezt anélkül. Az első pár autónál meg végképp nincs értelme szerintem.
2013. jan. 24. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!