Egy quattro hajtasu Audit milyen motorral erdemes venni, hany lovas?
Figyelt kérdés
meg nem tudom hogy A6 lessz vagy A4 epp ezert mind ket autora szeretnek peldat2013. jan. 18. 21:44
1/4 anonim válasza:
Keresztapámnak A6-os kombi quattroja 2500ccm-es 132kW (180LE) full extrás 2003-as kiadású. Egyszerűen álom azaz autó. Olyan erős, hogy tavaly télen elakadt a Peugeot Boxerral az emelkedőn megrakottan. És az Audival Úgy felhúzta, hogy csak lestünk.
2/4 anonim válasza:
attól függ milyen A4, vagy A6, de én ugyanolyannal diesel-el venném mint quattro nélkül, bár nyilván kicsit lomhább lesz és többet is fogyaszt, a plusz súly, meg a hajtási veszteségek miatt, de nem számottevő, viszont, ha a régebbi modellekre gondolsz amikben 1.9, ill. 2.5-ös dízel van, akkor azokból inkább az 1.9-es javallott, 2.5-öst csak nagyon jó áron vagy patika állapotban vennék...
Persze ha a fogyasztás nem olyan fontos akkor benzinest vennék annál jobb nincs :D
3/4 anonim válasza:
224LE-s 3.0 TDI-vel. A6-os kaszniját is jól viszi, 370.000 km után is olyan gyönyörű hangja és ereje volt, mint új korában. Nagyon jó motor.
4/4 Zsíros Lajos 1 válasza:
Üdv. nekem egy 2001. évi 2,5-ös A6 kombim van nagyon szeretem főleg mert 180 ló, 6-os kézi váltó, fekete és dupla kályhacsöves,nem eszik többet mint a 150 pacis, de ennek ha odalépsz úgy érzed mint ha hátba vágtak volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!