Farkas Péter Imre kérdése:
Szerintetek érdemes-e egy 5. sebességes 23/32 végáttételű sebességváltót bele rakni egy 50 ccm-es simson s51-be?
Figyelt kérdés
most egy 3 sebességes váltó van benne és terepen a 2.- 3. fokozat között túl nagy az áttétel és harmadikba leakar fulladni. De közúton viszont jöhetne még negyobb áttétel mert nagyon pörög, meg eléggé lassú is nekem legalább is. Eredeti négysebességes váltót meg nem nagyon kapok már.2013. jan. 18. 11:34
1/7 anonim válasza:
Az eredeti 4 sebességnek ugyanakkora a 4. fokozat, mint a 3-asnál a 3. Csupán annyi a különbség, hogy a 3 gangosnál a 2. sebesség két részre van osztva, az a 4 sebességben a 2. és a 3. Viszont szériamotor nem fogja tudni lepörgetni az 5 sebességet. Akkor inkább fúrd fel 60 ccm-re, és/vagy vegyél hozzá egy RENDES, TERVEZETT rezonátort.A bolti szar semmire se jó. Meg a kétütemű motornak kell a pörgés, mert kis fordulaton többet eszik, kormol, és erőlködik.
2/7 A kérdező kommentje:
tudom, hogy ketté van széve a 4. sebességesnél mert most ami van benne 3 sebességes annál nagyon nagy az át tétel a 2. és a 3. között kövön még nem is lenne baj de mivel tanyán lakom még most télen is erölködve vagy inkább lefullad a motor.
2013. jan. 18. 12:17
3/7 A kérdező kommentje:
henger fúrás szóba sem jöhet meg egyéb tuning
2013. jan. 18. 12:18
4/7 anonim válasza:
[link] Csináltatni kell egy ilyen rezonátort. Nem káros a motorra, sőt. Teljesítmény növekszik, harapósabb lesz, fogyasztás csökken. Ezzel már el kell bírnia az 5-ös váltót.
6/7 A kérdező kommentje:
most vettem rá új kipufogót nem veszek rá másikat
2013. jan. 18. 19:33
7/7 anonim válasza:
Ha nem veszel másikat, akkor le vagy zsarva, és nemcsak nem értesz hozzá, hnaem nem is akarsz érteni hozzá. Ilyenek ne akarjanak már tuningolni -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!