Simsonom sokat eszik 25 km re 2 liter benzin 50ccm re ez szerintetek sok?
Figyelt kérdés
fúrt hengerről van szó de nem járok vele tél miatt nyélen középen tartom a gázt minél hamarabb fel pakolom 3 ba(3 sebességes s 50n ) nem húzatom szarrá a fokozatokat de még is be szív 2 litert és gyári fő főfóka van benne!2013. jan. 16. 23:21
11/15 anonim válasza:
Szerintem megér annyit.
Egyik leírt hiba sem igényel nagy befektetést.
Sem pénzben, sem időben.
Gyújtás normális beállítása max. 20-30 perc
karburátor szétszedés, beállítások vizsgálata, alkatrészek vizsgálata rosszabb esetben 40 perc-1 óra. Légszűrő tisztítás negyed óra...
Ha alkatrészt kell venni, úszó kb.1000-1500 ft, szivatódugattyú+rugó kb.5-800 ft. (Az árakat saccoltam)
12/15 A kérdező kommentje:
hmm köszi szépen :) meg találtam a hibát nem is 1 et az úszóból az egyik fele a kis gömb le volt törve nem tudom hogy esett le és éreztem h nem regált úgy a gázra be dadogot mondom sokat kap ... meg a kipu el volt rakódva enduro könyök van rajta kb kis 19 es csavar fej nagyságnyi lyukon nyomta ki az égés terméket ki lett égetve a könyököt meg lég szűrőt meg vettem újat lég szűrő ház ki takarítva vékony friss oil lal be kentem hogy amit át enged port a lég szűrő az bele tapadjon ne menjen be a karbiba adtam még neki egy új gyertyát Isolator 260 .. és ezek után bele öntöttem 2 litert benyát le mentem vele azta 25 km és néha le nyelzetem 1.2.3 ban hogy szét huzattam és mi után haza értem le engedtem a benzit abba az üvegbe amiből bele tettem a benyát és volt benne 1 liter meg kb még egy karbira való! a gyújtást ki is mutatta hogy jó mert ki égett őz barnára a gyertya ezt úgy szoktam le ellenőrizni hogy hagyom alapjáraton ketyegni a zsír új gyertyával hogy be kormolya és mikor magától le áll a 2 pólus közt ahol a szikrát adja csak ott csiszoló papírral le csiszolom fémesre hogy be induljon majd útnak indulok és mikor vissza jövök ha szépen ki égett köszi nektek a válaszokat sokat segítettek :) SZÉLES UTATT TELI TANKOT ÉS MI HAMARABBI TAVASZT ÉS JÓ HOSSZÚ NYARAT ÉS BALESET MENTES MOTOROS BARÁTAIM:)
2013. jan. 18. 12:46
13/15 A kérdező kommentje:
Mikor vissza jövök ha szépen ki égett.Értsd.: mikor vissza jöttem szépen ki is égett sorry :)
2013. jan. 18. 12:49
14/15 anonim válasza:
Örülök hogy sikerült összehozni!
Neked is széles utat és korai tavaszt!
Minden jót!
15/15 anonim válasza:
szállj le a motorról és told,így nem fogyaszt és még mozogsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!