Mit vegyek? Motort vagy a számítógépemet fejlesszem? :D
A motort fenn kell tartanod, kell rá biztosítás, tankolnod kell. Ha rendszeresen használod akkor havonta 5000ft-ot beletankolsz. A biztosítás évente 3000ft és én a robogómra évente átlagosan 10.000et ráköltök mert vagy olaj kell, vagy szíj, vagy kmóra spirál, abroncs.
A számítógépre nincs biztosítás, gondolom a szülők fizetik a villanyszámlát.
Nekem van motorom mert azzal járok dolgozni úgyhogy nekem nem kérdés az hogy motor vagy számítógép. Nem vagyok már diák, így a busz elég drága, motorral meg kb 40%-al olcsóbban utazok.
Az endurohoz amúgy is drága az alkatrész és 4-5 litert is megeszik ha húzod neki(márpedig gondolom nem boltbajárós motor lenne).
90 ezerből tui kis gépet lehet venni, nem tudom, hogy milyen géped van és hogy milyen cuccok kellenek bele, de erre a pár dologra elég sok a 90ezer.
Ha 150ezret tudnál összegyűjeni, akkor szerintem az lene a legjobb, hogy 2 az 1-ben sikerüljön, veszel cuccokat a géphez, ha 80ezerből kijöne az jó lenne, meg veszel egy Simsont 60ezerért, mert mást nem igazán udsz venni és marad egy 10es a biztosításra. Csak uána ankolni kell, meg meg kell udni szerelni, vagy csinálatni ha baja van, de egy jó álapotú Simson nem kell sűrűn javítani, csak a rosz minőségű alkarészekkel kell vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!