Miért ilyen agresszív 1-2 ember (utána lapít mint sz. R a fűbe)?
Ezen a héten 3 olyan emberrel találkoztam aki sík ideg volt azért mert én lelassítottam és kiengedtem 1 vagy 2 db főútvonalra kanyarodó autót ( mert mögöttem jött a kocsisor és tudtam ,hogy úgysem fogja senki kiengedni őket ) ezért lassítottan ,nem álltam meg !!!!csak lassítottam azt mögöttem már egyből ráfeküdt a dudára + néztem visszapillantóból ,hogy mutogat + magyaráz
kb mind a 3 eset ilyen volt
igen a kérdésbe benne volt ,hogy (utána lapít mint sz.r a fűbe) ?
ez arra vonatkozik ,hogy a mai kiengedés után 2 sáv lett csóka kivágott a (piros suzuki ignis)baloldaliba elhúzott mellettem elém jött majd jött egy piros lámpa ahol beértem én kiszálltam és odamentem és szépen megkérdeztem hogy mi baja volt , azt utána csak nézett + csak résnyire húzta le az ablakot ,de akkor már nem volt akkora a szája amikor odamentem , miért ilyen agresszív ha utána kis nyuszi ? én egy nyugodt ember vagyok, de ma nem voltam a toppon és 1 mp alatt úgy felidegesített , na meg vannak azok akik pirosról vált a lámpa sárgára de még nincs zöld és már nyomja a dudát az is idegesít, de az most mind1 nem idetartozik :D
veletek volt már olyan ,hogy kiszálltatok a kocsiból? és ha igen akkor miért ?
válaszokat előre is köszönöm ( és mindenkinek adom a zöldet )
A kérdező vezet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!