Akinek minimálbér a fizetés, mennyit szánt rá az első autójára?
Sztetek elég kb 200.000 FT vagy 450.000 inkább?
nem akarok sokat rákölteni,hisz nem vagyok gazdag, de nem is akarok egy roncsot megvásárolni, főleg,hogy miután megveszem fokozatosan esik majd az értéke, az amortizáció miatt :S Ti mit tanácsolnátok, mennyit szánnátok rá és milyen autót vennétek?
Suzuki, vagy opel. Ezek, amik alkatrészileg esetleg jobban megfizethetőek. Én suzukit nem vennék, de ezzel nem szeretnék megbántani senkit, ez az én véleményem. Mondanám az Isuzu motoros astrát, de hogy ennyiért kapsz-e épkézlábat, azt nem tudom, viszont pokolian begbízhtó motor (azért írom, mert majd jönnek a benzin-fanok, hogy milyen sokba lesz neked, ha beszarik). Az isuzu astra fogyasztásával meg lennél elégedve, városban is most télen alig több, mint 6 liter (azért merem írni, mert nekem B vectrám van ugyanezzel a motorral, és télen 6.7-et eszik, pedig nehezebb a kaszni).
Hogy nem akarsz roncsot venni, azzal egyetértek, de elég karcsú a keret. Ennyiért szuper Ladát kapsz, meg valami kezdetleges golfot, de a fogyasztás nem biztos, hogy tetszeni fog.
"Igazából 1 millió alatt borzasztó kockázatos autót vásárolni"
Te hülye vagy?? már bocs. de nehogy azt mondd már nekem hogy 200ezerért nem lehet egy jó kis megbízható kocsit venni! nem csak audiból meg bmw-ből vagy vadonat új autókból áll a világ! pláne a minimál béreseknek. volt már 100ezres 20 éves kocsink aminek évekig nem volt semmi baja és tökéletesen kiszolgált..
Jó szándék vezérel ...
Ha nem lennék autószerelő ,autom se lenne ...pedig jól keresek . Autó egyenlő állandó kiadás !
Ne haragudj meg de minimálbérre még ezt is a nyakadba veszed ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!