Mennyibe kerülhet ma egy teljes autó fényezési költsége matt feketére?
Figyelt kérdés
Pl: egy Audi TT-t. Köszi előre!2013. jan. 14. 17:19
1/13 anonim válasza:
973 381-ft :D háromrétegű matt gyöngyház fényezés :D
2/13 Beviz Elek válasza:
Fólia! Olcsóbb, ha érdekel a dolog otthon is megoldható
3/13 anonim válasza:
otthon azért inkább ne! de tényleg inkább fóliáztasd ha matt feketét akarsz, mert olcsóbb, bármikor leszedhető, és még az autót is védi a karcolásoktól.
4/13 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőt nem tudom eldönteni, hogy mennyire komolytalan. De nektek köszönöm szépen mert ezek után matricázni fogok az biztos! :)
2013. jan. 14. 20:40
5/13 anonim válasza:
Minőségtúl is függ... 400ezertől 1,5 millióig simán elmehet.
Gondolom nem a teddy hengeres festésre gondoltál, ezért az első válaszoló kábé helyes értéket mondott.
6/13 anonim válasza:
200-nál indul, de az olyan is, egy korrekt fény 400-nál kezdődik, a határ meg a csillagos ég. Ha van pénzed fújathatsz rá dupla réteg alapozót, extra karcvédő lakkot, ezek rendesen meg tudják dobni az árat.
7/13 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm szépen! Igen, de ha megnézed az első hozzászólót, akkor a kb. kerekítés mentes értéket beírt 2db ";D" fejjel. Nem tudni, hogy komolyak voltak-e a szándékai...
2013. jan. 15. 15:42
8/13 anonim válasza:
Régebben nézegettem egy fényező oldalt, ott is halál pontosan tizedesig megadták, hogy mennyibe kerülne az autó fényezése részletes adatok kitöltése után, lehet Ő is egy ilyet nézett...
9/13 anonim válasza:
Első komentelő vagyok !!! Tudom hogy nehéz hinni ennek a számnak de van pár festés kalkulátor a neten és az kiszámolja hellyeted és én is így tettem :D és ez jött ki ha a kocsi vázát is le akarod fujatni :D
10/13 anonim válasza:
Első vagyok már megint, bocsi nem olvastam el az utolsó válaszát és igen ő neki van igaza olyat használtam mondjuk már az elöbb is le írtam de mind egy :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!