Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó a legjobb törés...

Melyik autó a legjobb törés teszt szempontjából?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 00:22
 1/5 anonim ***** válasza:
9%

Volvo. Ők örök favoritok.

manapság a törésteszt amolyan csalogató eszköz, a gyártók, rászoktak, megerősítették a tetszelt pontokat, így sajnos rengeteg eredmény nem felel meg a valóságnak.

Példának okáért egy Audi Q7 csak "4" csillagot kapott az 5ből de a Toyota IQ 5 csillagos lett. nos, egy független csoport ütköztette a két autót hát hadd ne részletezzem hogy az Q7 lökhárítójának melyik feléről kapargatták le a kis toyotát.

A törésteszt iránymutatónak jó, valószínüleg a régi autós kollegák a kiemelkedőknek mondják a svéd autómárkákat. Ők igazán ügyelnek a biztonságra.

(nyílván utánnam még jönnek majd az audi, meg egyéb fanok hogy ez is jó ez is jó) A Svédek voltak az úttörőek mindíg (lásd biztonsági öv, légzsák, és egyéb nyalánkságok)

Az más kérdés h melyik autó rossz a törésteszten, nos erre egyszerű a válasz. A Kínai.:)

2009. aug. 29. 00:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Volvo és Saab. Nézd meg, vajon miért nem látni egyiket sem szanaszét törve képeken,ha valahol van egy baleset :)
2009. aug. 29. 00:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Márkától meg akármitől függetlenül: A nagy autók. Nekem csak egy középkategóriás kombim van, de amikor belémjött hátulról egy corsa én megúsztam pár horzsolással, de neki felgyűrődött a motorházteteje, stb. Szóval ha ez a szempont, minnél nagyobb, minnél több vas!
2009. aug. 29. 03:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért én a Mercit is kiemelném a volvó elé, és van ott is párszáz szabadalom bejegyezve ami előremozdította a biztonságot.
2009. aug. 29. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én renault clióm.2002es.az év legbiztonságosabb autója volt 2001ben vagy 2002-ben:D
2009. szept. 20. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!