Derbi gpr 50 kényelmes lenne nekem?
Szerintem embere válogatja, 185 körül vagyok én is, Honda NSR50-em van, ami ugye kisebb testileg egy kicsit a GPR-nél, és én elférek rajta, nekem jó, bár nem mennék el vele túl messzire. Csuklóimnak elég rossz volt eleinte, de megszoktam, és már nem szokott kényelmetlen lenni. Én azt javaslom, ha van lehetőséged, akkor pattanj rá (akár megnézel egyet, amit kinéztél), na arra ülj rá, és kiderül, neked miyen.
De ismerek 165 centis (kis)motorost, aki RS50-el járt, és azt mondta, hogy ez neki kicsi. Szóval én azt osztom, el lehet férni, csak nem épp egy túramotor, ki kell próbálni.
Eléggé, maga az ötvenes speed kategória is egy vicc...:) Szóval amikor már hármasig felváltottál, és vonyítasz 10.000RPM-en, és elmész 50-el, az elég röhejes...:)
Ezekután még görnyedve ülsz rajta, de az csak hab a tortán.
De, amúgy nem olyan vészes, tehát ha csak úgy magadban motorozol nem néz ki hülyén, sima motorosnak néznek, de ha pl előtted megy egy 600-as, akkor te elélg vicces vagy. Alapjában véve egy Simsonon is érdekesen festesz, de én azt mondom: Magadnak veszed a motort, nem másoknak, ha kényelmes, és ez az álmod, akkor ne az tartson vissza, mások szerint hogy nézel ki rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!