Mernétek Saab-ot venni?
95-96 os évjáratú Saab 9000-et nézegetek,de kicsit tartok a fenntartásától,mert mégis csak prémium kategóriás autó,ráadásul a 2.0 benzin állítólag 10 liter alatt nem eszik....
Meg nem tudom milyen hozzá az alkatrészellátás most hogy teljesen megszünt már a gyártása...
Ti mernétek Saabot venni mindennapi használatra?
Minden érdekel amit a Saabokról tudtok!
Köszi!
Nem kell tőle félni ,én vennék simán...
Nekem tetszenek és jó vezetni is ..
Én vennék, de nem 9000-est, hanem a későbbi 9-5 vagy esetleg 9-3 modellt. Én megbíznék benne, mert úgy hallottam, hogy a 9-3 is az Opel Vectra alapjaira épült, és mivel a GM-hez tartozott egy időben a Saab, ezért gondolom az alkatrész nem lehet olyan vészes, mint itt előttem felvázolta valaki.
Még szalonban ültem az utolsó sorozatú 9-5-ben, nagyon tetszett!
Az a baj h én is pont ezeket hallottam...hogy nagyon jó vezetni,klassz és erős gépek,de az alkatrész nagyon drága(ha van) és sokat fogyasztanak...
Lehet hogy az újabbak(9-5) már jobbak,de azok nem is ebben az árkategóriában futnak sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!