Peugeot 406-ban mindegyikben van a műszerfalon ilyen fa berakás?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a típust csak egy dolog ami nem jön be annyira ez a fa berakás a műszerfalonés az ajtókon. Most ez mindenhol igy van?? Vagy lehet ehhez szerezni valami fekete v szürke műanyagot??2013. jan. 12. 09:29
2/8 anonim válasza:
1996 os 205000 KM:))))) a legusztustalanabb hazugság amit az elmúlt 2 évben láttam ha csak tolattak vele akkor is kevés..
3/8 anonim válasza:
Én nem is figyeltem azokat az adatokat, csk felmentem a honlapra, és a kérdező szempontjából találtam egy faberakás nélkülit. Hozzátenném, elsőre.
4/8 anonim válasza:
Utolső, abban is van fa berakás nézd meg jobban!
5/8 anonim válasza:
Igen már látom én is. Csak az ajtót néztem, de azon nem láttam.:D
6/8 A kérdező kommentje:
De valahogy kilehet cserélni nem?? Mert megmondom őszintén nem dob semmit a belsőn.
2013. jan. 12. 13:11
7/8 sziklay válasza:
Kicserélhető, festhető, bebőrözhető, lefóliázható (alu szálcsiszolt gyönyörű)
Nem nagy meló.
Ne ezen múljon.
Nekem fekete bőrbe van vújtatva. Szép.
Van gyárilag fekete vagy ezüst is.
8/8 A kérdező kommentje:
Aha. Köszi ha valakinek van még valami tanácsa, észrevétele,
véleménye, mondja meg, szívesen meghallgatom.
2013. febr. 18. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!