Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri Ladát venni? Infok...

Megéri Ladát venni? Infok lentebb.

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a ladák, a kinézet minden. Megéri venni egyet és "felújitani" kis tuning nem sok mert járkálni akarok vele tehát napi használatra kellene. Csakhát sokat fogyasztanak. De amúgy megbízhatóak ha karbantartom? Melyik tipust éri meg megvenni? 1500ös dupla körlámpás, vagy kockalada?2105?07? irjatok foleg hozzá értők vagy aki tart fennt Ladát várom a véleményeket
2009. aug. 28. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Nem éri meg. Fapados, benzinzabáló, motorja is kb. 100ezer km-t mehet el két felújítás között, az nagyon kevés.
2009. aug. 28. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Megéri, persze.

Viszont nehéz jó állapotút találni.

Az alkatrészellátás még megvan hozzájuk, de gyári alkatrészt már nagyon nehéz szerezni, az utángyártott pedig sokszor nem tud annyit.

2009. aug. 28. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Ladám van.A fogyasztása tényleg elég soka a mia autókhoz képest, viszont alkatrészt fillérekért lehet hozzá venni. Ezen kívül egy kis túlzással egy kalapáccsal, egy kombinált fogóval és egy tekercs szigetelő szalaggal bármit meg lehet javítani rajta.

A megbízhatóságról annyit, hogy nekem egy 31 éves példányom van. Végig a családban volt az autó, ezért ismerem az előéletét. Igaz, hogy mindvégig nagyon meg volt kímélve, de soha nem kellett még rá komolyabb összeget fordítani.

A típusok közül én a 2107-est választanám. Ebben van a legmodernebb technika a 3 felsorolt közül. Persze a kor szintjének megfelelően.

2009. aug. 28. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Én mindenképp 1500 ladát vennék jobban bejönnek mint a sima kockák és nem olyan gyakori.Ha karbantartod nem fog sehol otthagyni és télen elélvezel a gyönyörűségtől!Annyira király vezetni!nekem 1200s van egyetlen negatívuma a fogyasztása 8 liter,ha állatkodunk 10.Ha veszel az első szempont a kasztni legyen minnél épebb.
2009. aug. 28. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem az első autóm egy Lada volt.Motorikusan megbízható viszont a kaszni hajlamos a rohadásra.Nekem szét volt rohadva teljesen de még egyszer sem hagyott ott sehol szóval megéri ha tudod állni a benzin költséget mert készülj fel hogy sokat kell majd menned a benzinkútra.Az enyém 8-10 L simán megette pedig csak egy kocka 1300 volt.

Szóval azért gondold meg.

2009. aug. 28. 19:23
 6/7 anonim válasza:
2107 es mindenképp nekem is olyan van megbízható és nem fogyaszt annyit ha jól be van állítva
2009. aug. 28. 19:51
 7/7 A kérdező kommentje:
oks:) Google-ba is ha beírod hogy lada 2107 olyan szépeket dob ki, na meg egy kis tuning rá és csodálatos nemtudom miért de nagyon tetszenek.
2009. aug. 28. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!