Mit gondoltok a citroen saxorol?
Én is autóvásárlás előtt vagyok. Tegnap néztem egy 1.1 saxo-t.- Nagyon tetszett a szívódízel golf után. Jól gyorsul, váltója, rugozása jó. Úgy olvastam, az 1.1 benzinesnek is jó a fogyasztása (5-7l). Hátul kicsit kicsi a hely, de a csomagtér elég jó. Biztonsága nem túl fényes, érdemes légzsákosat venni. Én 192 cm vagyok és a vezetés közben bőven elférek, de a kormánytól a beszállás nehézkes.n Egyébként gyakorlatilag ugyanaz, mint a Peugeut 106, csak kicsit hosszabb a csomagtér javára.
Amit típushibaként szoktak emlegetni, azok a futóművek, de rendszeres karbantartással megelőzhető a baj.
Árban ahogy néztem kb. ott van mint egy hasonló állapotú/felszereltségű swift. Szerintem ez jobb választás. Nem utolsósorban jól is néz ki. Én asszem megveszem a kiszemelt példányom...
Neked is sok szerencsét!
Nekem tetszenek.
Egyszer fogok gyűjteni egy dízeles saxora.
anyád a hulladék hogy világra hozott...
a citroen nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!