Van jogsim, de nincs nálam. Mi van ha így elkapnak kocsival vagy motorral?
Figyelt kérdés
Elhagytam a pénztárcát egy utazási irodás buszon, jövő hétre postázzák haza, de menni akarok a nőmhöz holnap :D2009. aug. 28. 16:45
1/8 anonim válasza:
Nincs nálad, szóval nem tudod bizonyítani a meglétét, egyértelműen büntetés.
2/8 anonim válasza:
Erre jó a fene nagy bürokrácia. Rendes adatbázisokból le lehetne kérdezni az adatokat, feltételezve, hogy útlevél van a kérdező birtokában, amit be tud mutatni a rendőrnek.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tom miért nincs még mindig elektronikus nyilvántartás és lekérdezési lehetőség, mér kell ezt a nyomi műanyagot hurcolászni...
2009. aug. 28. 17:15
4/8 anonim válasza:
az igazoltató rendőr lekérdezi hogy van -e, érvényes -e, ha igen akkor egy helyszíni bírságot szab ki közúti közlekedés kisseb fokú megsértése miatt, ami 3-20 ezer forintig terjedhet. KRESZ 4 §-ben benne van ugyanis h köteles vagy magadnál hordani. de amúgy ha elmeséled a storyt, lehet egy figyelmeztetéssel megúszod.
5/8 anonim válasza:
Múlt héten vittem próbaútra a tesóm kocsiját,persze a jogsit otthon hagytam,a rendőr megállított és rádión le ellenőrzött minden rendben volt így került 5000 forintba.
6/8 A kérdező kommentje:
ejj...
Köszi szépen a válaszokat :)
2009. aug. 28. 18:12
7/8 anonim válasza:
szerintem ne járkálj jogsi nélkül mer a mostani rendőrök nagy része hajlamos először büntetni aztán kérdezni :S
Inkább várd meg míg megérkezik mert ha 5000 re is megbüntet akkor is olcsóbban megúszod ha busszal mégy.Nem tudom milyen messze lakik a barátnőd de emiatt ne kockáztass.
Tudod "Az ördög nem alszik "!!
8/8 anonim válasza:
Ne tedd! biztos forrásból tudom h a rendőröknek ki van adva h büntessenek ne csak figyelmeztessenek!vigyázz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!