Mennyit fogyaszt egy 1996 os audi a4 2.6 os?
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 12:48
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
10-12 literrel simán elvan. De volt egy ismerősömnek egy ilyen autója pont ezzel a motorral, és vagy 22 litert evett meg 100 km-on, igaz végig padlógázas gyorsitásokkal, elég nagy sebességgel :)
3/8 anonim válasza:
spritmonitor.de beütöd és megnézed.
4/8 anonim válasza:
am sokat, majdnem annyit vagy annyit mint egy 4,4-es V8 BMW 540i...
5/8 anonim válasza:
11-13 ! Nehogy elhidd...közelebb van az padlózások nélkűl is a 22 l -hez .......
6/8 anonim válasza:
"11-13 ! Nehogy elhidd...közelebb van az padlózások nélkűl is a 22 l -hez ......"
Persze minimum 30 liter és akkora tankja van, mint nekem a Magnumon... :)
7/8 anonim válasza:
Miért szerinted 60-literes tankkal szerelték :))
Egy leharcolt "régi " technika és nem spórolós autó..de bele kell ülni és gurulgatni akkor majd kiderűl milyen szép a menyasszony :DDD
8/8 anonim válasza:
Kerüljétek nagy ívben ezt a motort...még az 1.6-os változata is megeszik városban 8-10L-ert simán. Egyszer majdnem megvettem egy 2.6-ost, szerencsére ismerősé volt, így előtte nálam volt 2 hétig tesztelés céljából..Hát mit is mondjak...megette a fejemet, esküszöm a 3000-es 24 szelepes 124-es Mercim sokkal kevesebbel beéri mint ez a nagy étvágyú dög, azt hittem itt valami nagy hiba lehet a motorral, mert lehetetlen hogy ennyit megegyen még autópályán is, már azon is gondolkoztam hogy lyukas lehet a tank...a fizetésem fele ráment a tankra abban a 2 hétben..gyalázatos. Ebből a szériából csak is 1.9TDI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!