Max 900e-ért milyen állapotú VW Borát vagy Golfot lehet kapni? Illetve érdemes e ennyiért venni ezek közül?
Köszi a válaszokat.
Fő szempont nálam a biztonság,megbízhatóság, mert 2 éve volt egy balesetem és hát azóta sem hevertem ki nagyon:S
Néztem még Seat Leon-t de abból csak 1.4-es van ilyen árban meg még Focust. Szerintetek mi jöhet még szóba ezeken kívül? Illetve VW Golf 4-nek drága a javítása meg az alkatrészek hozzá?
#2, a Bora presztízs Golf, ott azt kel megfizetni. Valóban nem sok a különbség.
#4, jó ötlet a Volvo. Ők valóban foglalkoznak balesetvédelmi fejlesztésekkel. Nem csak Euro NCAP-re méreteznek. Ráadásul az S40/V40 egy jól sikerült széria, még akkor is, ha nem minden motor, váltó Volvo benne. Az egy kicsit nagyobb, mint a Bora, de nem hiszem, hogy ez gond volna.
Egy brit biztosító cég szerint az adott típus, az első generációs S40/V40 eléggé alacsony költségekkel bír. Persze biztosan vannak kivételek. érdemes inkább a drágább auót venni, vagy a régebbi jobb állapotút ugyan annyiért, mint egy újabbat.
Az igaz, hogy normális Volvo bontóssal még nemigen találkoztam, de biztosan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!