Robogóm oldalsó idomait szeretném bevonni karbon fóliával, hogy ha esetleg elcsúszok védje az idom fényezését. Szerintetek jó ötlet?
Nem lesz tőle csúnya a motor?
Jól megtapad a műagyag idomon?
Mire kell különösen figyelni felrakáskor?
köszönöm
2013. jan. 8. 22:01
1/4 Takumi válasza:
Ha elcsúszol pik-pak lejön azis védeni nem véd max a karcoktól.
2013. jan. 8. 22:07
2/4 anonim válasza:
hát szokták szárazon olyat találsz a youtube-on és van a vizes felhelyezés.A vizest a kezdők szokták használni de nagyon szépen működik és énszerintem könnyebben is megy.Nagyon alaposan megtakarítod az idomot majd keversz mosogatószeres vizet de épp hogy egy picit habozzon, ablaktisztító spriccelővel lefújod az idomot és a fóliát majd ráhelyezed és szépen beállítod, majd egy karton darabbal vagy valamivel szépen húzod ki alóla a vizet.
2013. jan. 8. 22:09
3/4 anonim válasza:
Az én autómon teljes egészében karbon fólia van ( fekete és narancssárga ) Mindenki szerint nagyon jól néz ki .
A vizes módszerről nem halottam .
De nagyon kell figyelni arra , hogy nagyon tiszta legyen a felület és lehetőleg pormentes legyen a hely ahol felrakjátok .
Mi felrakás után egy igazolvány méretű műanyag lappal simítottuk el . Biztosan lesz pár kisebb buborék azoktól nem szabad megijedni . Kell egy kis tű és egy hőlégfúvó .
Ki kell szórni a buborékot és a műanyag lappal szépen ki kell nyomni a bent maradt levegőt . Utána kicsit megmelegíted és még a kis szúrás se látszódik .
Ha esetleg rosszul rakod fel akkor párszor le lehet szedni és újra rakni ha kicsit merev a fólia akkor csak rá kell melegíteni .
2013. jan. 8. 22:38
4/4 anonim válasza:
Én is magamnak fóliáztam az autóm egyes részeit karbon fóliával. Interneten rendeltem a karbonfolia center -től. A fólia légcsatornás, emiatt könnyebben eltávolítható a közzé szorult légbuborék. Hőlégfúvót szerintem fontos használni mert az ívelt felületekre csak így lehet jól felrakni. Műanyagra és fényezett részekre is jól tapad. A lényeg még hogy a felület tiszta por és zsirmentes legyen. Használj ablaktisztítót és jó minőségű nedvszívó törlőkendőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!