Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A6 vagy BMW 530d?

Audi A6 vagy BMW 530d?

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 02:54
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy értelmetlen kérdés. Kb. olyan mintha azt tetted volna fel, hogy a tojás, vagy a tojás.

Az Audisok azt fogják mondani, hogy csakis Audi, a BMW-sek pedig a BMW-re fognak esküdni.

Német autó mindkettő, precizitás mindenek felett, de csak újonnan. A használt autó pláne ebben a kategóriában óriási lutri! Vagy bejön vagy nem, és általában az utóbbi szokott bejönni. Megveszed, irány a szerviz, 3-5 éves korban otthagysz érte alaphangon 150 ezret, csak hogy biztos elvigyen mindenféle hiba nélkül akár 1000 km-t is egy országjáró túrára :D

Én kizárólag japán autót vennék, ha használtról beszélünk. Csak új kocsit vennék németből.

Egyébként egy programozó-mérnök barátom a VW-nél dolgozik, a központi részlegnél van, ahol a gépjárművek központi számítógépét fejlesztik. Egy 15 éves Suzuki Swift-el jár, azt az elvet vallja, hogy ő nem ül olyan kocsiba, amiben elektronika gondolkodik helyette. Mindenki röhög rajta, pláne amikor megjelenik a kis kocsijával, de ő még a 15 év alatt egyszer sem rohadt le az út szélén :)

2013. jan. 8. 03:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok neki! Ez hogy jön ide?
2013. jan. 8. 03:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Használt, vagy új? Elsőnek maximálisan igaza van, ha új, akkor nyugodtan vedd meg és 5 év múlva meg add el. Ha használtan vennéd, csak akkor tedd, ha van pénzed bőven.
2013. jan. 8. 08:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez abszolút szubjektív dolog, kinek melyik tetszik. Én BMW párti vagyok...
2013. jan. 8. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy dízel Bmw óriási fenntartási költségekkel jár. A típushibákról nem is beszélve: alul méretezett váltó, pillangószelep beszakadás, turbó stb...

Inkább Audi! 2,7-es vagy 3,0-ás motorral.

2013. jan. 8. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Na jó, kezdődik megint, hogy igy a dizel, úgy a benzines. Jó lenne tudni, hogy használt autóról van e szó, mert ezek között van olyan, aminek valamilyen tipushibája van, azt én sem javaslom. Ha meg új ,akkor mindegy, bár az Audinak előnye a Quattro hajtás.
2013. jan. 8. 13:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk az kétségtelen, hogy a dízel sokkal kényesebb szerkezet, és ha valami baja van, akkor az sokba kerül...
2013. jan. 8. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!