Mire figyeljek? (VIZSGA TÖbbi lenT)
Figyelt kérdés
Csütörtökön vizsgázok Kressz elméletből és ilyen 60 65 66 irok itthon teszten mit csináljak? :S2013. jan. 6. 20:41
1/12 anonim válasza:
akkor az bukta otthon 70 pont alá nem szabad menni
2/12 A kérdező kommentje:
De mit nézek még át? az elsöbbség adásosok nem mennek,
2013. jan. 6. 20:55
3/12 anonim válasza:
Nekem apám testvére oktató, és a gépén van ilyen program, és oda ült apám és ő ott rontotta el, hogy nem nézte , hogy indexel e a jármű meg ilyenek .
4/12 A kérdező kommentje:
Én is azokat is meg hogy holánnclam mennyi a sebbeség
2013. jan. 6. 20:57
5/12 anonim válasza:
az összes kérdésen végig kell menni többször is és nem teszteket töltögetni be lehet ezt gyakorolni, ha már nem igazán érted a kressz logikáját
6/12 A kérdező kommentje:
3.000 kérdés van és 4 napom és suli
2013. jan. 6. 21:00
7/12 anonim válasza:
Amennyi időd csak van, gyakorolj a programmal. A könyvet sem tart sokáig átnézni, mivel amit tudsz, azt úgysem olvasod el mégegyszer. Sok-sok gyakorlás.
8/12 anonim válasza:
Akkor is csak gyakorlással lehet megoldani. Itt volt ugyebár két hét szünet, simán gyakorolhattál volna.
Ha meg tudod, hogy az elsőbbséges feladatokkal van bajod, akkor nyisd ki a könyvet és nézd át ezt a részt még egyszer, és utána állj neki a teszteknek. Ha ezeket elrontod, nem fog menni a vizsga. Ha a hóláncot, az nem olyan nagy gáz.
Esetleg kérd meg aput vagy anyut, akik vezetnek, hogy segítsenek, ha nem érted, miért is az a megoldás, amit a gép ad.
9/12 A kérdező kommentje:
Van aKreszt teszt 2010 meeg van a kressz egyéni gyakorlóprogram azon gyakorlunk a teremben de nem tudom elinditani valami regisztrácios kodot kér hogy inditsam el? mgg MIDi kod meg nem tudo
2013. jan. 6. 21:06
10/12 anonim válasza:
autós iskolából nem kaptál cd-t? mert az olyan ,hogy smst kell küldeni és akkor kapod meg a kódokat amit kér + még azt kell tudni hogy 1 cdt csak 1x lehet telepíteni 1 gépre legalább is én régen olyan cd-t kaptam a sulitól , de am biztos fenn van valahol csak meg kell találni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!