Miért megy el a világítás, ha látszólag minden rendben?
Opel világításkapcsolóm hibátlannak tűnik, mégis elmegy a világításom. Kezdetben csak a hátsó vacakolt. Szerencsére ezzel együtt a műszerfal is elősötétül, így sötétben észreveszem. Ha megbököm a forgókapcsolót, akkor visszajön. Újabban elkezdte ez játszani az elsővel. Ezzel az a gáz a kellemetlenségen kívül, hogy ha már kellene világítani, de nincs elég sötét, vagy van utcai világítás, nem veszem észre. Bökésre ez is megszűnik.
Szerelő megnézte, de nem talált semmi hibát. Amikor visszavittem, hogy még mindig rossz, tett be egy vadi újat. Semmi változás. Megnézte a vezetékeket is, illetve azt, a bökést tudja-e a kapcsoló továbbítani valamihez, ami hatással van a kontaktushibára. De semmi.
Nekem ezt csak a hőfokszabályzónál játsza el, mostanában egyre többször. De ha megütögetem a forgókapcsolót akkor visszajön a világítás. Első, hátsó lámpáknál ezt még nem tapasztaltam.
Astra classicom van (f astra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!